Stalen opdekdeuren

Jóúw kozijn als basis voor onze deuren

De stalen standaard deuren van GewoonGers zijn nieuw, strak van uiterlijk en eenvoudig toe te passen in een bestaande situatie. Geen gedoe met verbouwingen. De standaard deuren hebben wij een ‘gers’ jasje gegeven en zijn toe te passen in alle kozijnen, zowel nieuwbouw als bestaande bouw en oudere woningtypen. Onze deuren worden gemaakt van aluminium. Stalen deuren zijn te zwaar om toe te passen in een bestaand standaard kozijn. De profielen van onze deuren worden voorzien van een poedercoat afwerking met structuur. Hierdoor krijgen deze een stoer en levendig karakter. Met GewoonGers liggen de looks van een stalen deur binnen handbereik!

Deuren op maat voor jouw kozijn

Altijd inclusief inmeetservice en montage, met 1 maand levertijd vanaf inmeten! Kies uit verschillende modellen en glassoorten.

  • Betaal thuis met PIN

    Bestellingen van GewoonGers kun je betalen vanuit huis met PIN. Wel zo veilig en gemakkelijk. Gewoon in jouw eigen omgeving.
  • Perfect op maat gemaakt

    Iedere woning is anders. Daarom worden alle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Dat is wel zo speciaal.
  • Eén maand levertijd

    Nadat jouw bestelling is ingemeten, weten wij wat ons te doen staat en gaat de levertijd van start. Dit is één maand en de montagedatum kies je zelf.

Stalen deuren op maat

Het doorvoeren van robuuste materialen in het interieur is al een tijdje aan de gang. Zowel in woningen als kantoorpanden wordt deze stijl doorgevoerd. Wij begrijpen het wel! Stoere elementen afgewisseld met huiselijke decoraties en materialen vinden wij fantastisch en kan op veel verschillende manieren worden uitgevoerd.

Als voorbeeld worden natuurlijke elementen vaak afgewisseld door metaal. De industriële producten van GewoonGers sluiten hier mooi op aan en zijn ook nog eens geheel naar eigen wijze vorm te geven. Laat jouw creativiteit de vrije loop!

Stalen deuren toepassen in jouw interieur

Hoe pas je deze zogeheten ‘’stalen’’ deuren eigenlijk toe binnen jouw interieur?

Allereerst wordt er bij GewoonGers gebruikgemaakt van aluminium producten, afgewerkt met een poedercoat met grove structuur. Hierdoor ogen de deuren en wanden erg robuust, maar zijn ze veel lichter in gewicht dan stalen deuren.

Vaak zijn extra verstevigingen in wanden en plafonds overbodig. Ook worden de producten van GewoonGers opgebouwd vanuit een modulair systeem. Dit wil zeggen dat alle ruiten en profielen apart van elkaar kunnen worden aangeleverd en op locatie worden opgebouwd. Zo kunnen wij op vrijwel iedere locatie leveren.

GewoonGers is er voor ieder interieur

Dat komt omdat we alle producten per bestelling op maat maken. Ook bieden we ruime mogelijkheden met betrekking tot ontwerp en afwerking. Wil je een greep zien uit de projecten die we al uitgevoerd hebben?

Het toepassen van de GewoonGers ‘Eenvoud’ is… eenvoudig natuurlijk!

De deuren uit de GewoonGers ‘Eenvoud’ lijn zijn speciaal gemaakt voor het bestaande kozijn. Per bestelling geheel op maat gemaakt en toe te passen zónder verbouwen. Kortom: Een metamorfose binnen no-time. Hier zie je hoe makkelijk het eigenlijk is om een deur uit te wisselen. Natuurlijk hoef je dit niet zelf te doen, deze service is áltijd bij de prijs inbegrepen!