Stalen deuren

Stalen deuren op maat

Met de industriële deuren van GewoonGers willen we je ruimte geven. Letterlijk en figuurlijk Een deur deelt namelijk je interieur op, zodat er nieuwe ruimten ontstaan. Doordat wij gebruik maken van glas, oogt het geheel juist groot ondanks dat een grote ruimte wordt opgesplitst.
Industriële deuren van GewoonGers worden in de volksmond ook wel stalen deuren genoemd. Maar met welk materiaal creëren wij onze Gerse nu deuren eigenlijk? Dat lees je verderop!

Deuren van GewoonGers

Bij GewoonGers bieden we de keuze uit verschillende soorten deuren. Zo kun je kiezen uit scharnierdeuren, taatsdeuren en schuifdeuren. Verder geven we je ook de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met een ontwerp óf om te kiezen uit voorgeselecteerde designs.

  • Alles onder één dak

    Van ontwerp tot productie, alles vindt plaats op één locatie. Ook voor vragen en opmerkingen heb je dus één vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.
  • Perfect op maat gemaakt

    Iedere woning is anders. Daarom worden alle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Dat is wel zo speciaal.
  • Licht in gewicht

    GewoonGers werkt uitsluitend met aluminium. Lekker licht in gewicht, dus. Ook is ons product demontabel, wij kunnen dus op vrijwel iedere locatie leveren.

Stalen deuren op maat

Het doorvoeren van robuuste materialen in het interieur is al een tijdje aan de gang. Zowel in woningen als kantoorpanden wordt deze stijl doorgevoerd. Wij begrijpen het wel! Stoere elementen afgewisseld met huiselijke decoraties en materialen vinden wij fantastisch en kan op veel verschillende manieren worden uitgevoerd.

Als voorbeeld worden natuurlijke elementen vaak afgewisseld door metaal. De industriële producten van GewoonGers sluiten hier mooi op aan en zijn ook nog eens geheel naar eigen wijze vorm te geven. Laat jouw creativiteit de vrije loop!

Stalen deuren implementeren in jouw interieur

Hoe pas je deze zogeheten ‘’stalen’’ deuren eigenlijk toe binnen jouw interieur?

Allereerst wordt er bij GewoonGers gebruikgemaakt van aluminium producten, afgewerkt met een poedercoat met grove structuur. Hierdoor ogen de deuren en wanden erg robuust, maar zijn ze veel lichter in gewicht dan stalen deuren.

Vaak zijn extra verstevigingen in wanden en plafonds overbodig. Ook worden de producten van GewoonGers opgebouwd vanuit een modulair systeem. Dit wil zeggen dat alle ruiten en profielen apart van elkaar kunnen worden aangeleverd en op locatie worden opgebouwd. Zo kunnen wij op vrijwel iedere locatie leveren.

GewoonGers is er voor ieder interieur

Dat komt omdat we alle producten per bestelling op maat maken. Ook bieden we ruime mogelijkheden met betrekking tot ontwerp en afwerking. Wil je een greep zien uit de projecten die we al uitgevoerd hebben?

Maatwerk is onze specialiteit!

De producten van GewoonGers zijn volledig vrij in te delen. Wij laten ons niet binden aan standaardiseringen. Alles per project op maat gemaakt, dát is onze standaard! Wij geven je graag de vrijheid om het ontwerp van de wand of deur af te stemmen op jouw toekomstige of huidige interieur. GewoonGers werkt middels een kliksysteem waarbij iedere ruit en ieder profiel apart op locatie wordt aangeleverd. Hierdoor ondervinden wij geen hinder met betrekking tot het leveren en monteren op uiteenlopende locaties.