Reviews

De klanten beoordeling is gebasseerd op de scores van de enquête

1100 beoordelingen

Buitengewoon goede prijs/kwaliteitsverhouding. Gers maakt waar wat wordt beloofd en is exact zoals verwacht. Ook de tips en onderhoudsspuitbus met doekje is nette service.

Richard uit Beuningen Gld op 7 juli 2020
Photo of Review
3
Photo of Review
3
Photo of Review
3
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Prachtige deur, professioneel bedrijf. Zeer klantvriendelijk, in het bijzonder de montagemonteur. Enige minpuntje is dat de klink niet meer goed naar boven komt (blijft onder hangen)

Robbert uit Nuenen op 7 juli 2020
Photo of Review
2
Photo of Review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Prima. Kwamen eerst alles netjes opmeten met een laser en zelfs de vloerhelling op de zwaai van de deur. Bij installatie (duurde overigens maar een uurtje) ook met laser zodat de deur kaarsrecht hangt. Goede uitleg ook en nette installateurs.

Danny uit Wateringen op 6 juli 2020
Photo of Review
2
Photo of Review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Werkt heel keurig en netjes. Komt alle afspraken na.

Ida uit Rotterdam op 6 juli 2020
Photo of Review
5
Photo of Review
5
Photo of Review
5
Photo of Review
5
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Klantvriendelijke medewerkers, snelle levering en goede kwaliteit deuren. Wij zijn erg tevreden!

Teunie uit Amersfoort op 6 juli 2020
Photo of Review
3
Photo of Review
3
Photo of Review
3
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Prachtig product

Molle uit Dordrecht op 6 juli 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Alles wordt zoals afgesproken uitgevoerd. Jammer dat het glas van de bovenlichten gebroken was in de auto.

J uit Nieuwegein op 6 juli 2020
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Fijne zaak, persoonlijke aandacht en mooie producten.

Dennis van Bruggen uit Utrecht op 6 juli 2020
Photo of Review
1
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Top service, klantvriendelijk en een ontzettend gaaf eind resultaat!

Dennis uit Wittem op 6 juli 2020
Photo of Review
3
Photo of Review
3
Photo of Review
3
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback

Kwalitatief goed, alleen jammer dat de deur verkeerd ingemeten was. En dat we daardoor langer moeste wachten.

Geneva uit Vlaardingen op 5 juli 2020
Photo of Review
2
Photo of Review
2
Was deze review nuttig?
Bedankt voor je feedback