Gers (Rotterdams bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)

Gaaf, in, geweldig: 'het is gewoon gers!'

Een Rotterdamse naam voor een product met Rotterdamse roots. Dat is GewoonGers. In 2015 koopt Ton, eigenaar van ESD Systeemwanden, een huis in Rotterdam Katendrecht. Voor dit industriële pand zoekt hij een glazen pui met een vintage feel. Als hij niet vindt wat hij zoekt, besluit hij met zijn team het product gewoon zelf te ontwikkelen. Eind november zijn de eerste schetsen klaar en in april 2016 is GewoonGers geboren. GewoonGers is dan wel een jong merk, maar gaat samen met de jarenlange ervaring van ESD. We bieden je de kennis en kunde die nodig is voor exact maatwerk. Onze specialisten voorzien je van begeleiding en advies, en werken tot op de millimeter precies. In andere woorden: we zijn dé partner om op te bouwen.

Van schets tot afwerking: alles onder één dak

De hele productie van GewoonGers vindt plaats bij GewoonGers. Dat is niet alleen praktisch – drie stappen en je staat in de fabriek – het heeft ook als voordeel dat we de kwaliteit die we beloven, waarborgen. En dat we elk product op de afgesproken datum opleveren. Wat er ook gebeurt.

Onze productie begint bij … het einde

Echt waar: in ons planprogramma voeren we eerst de einddatum in. Daarna rekenen we terug. Zo weten we precies wat wanneer moet gebeuren. Heb je een ontwerp wat nog niemand ooit gedaan heeft of breekt er een glasplaat? Geen zorgen. Ook dat berekenen we mee. We leveren dus altijd op tijd. Misschien komt dat toch door onze Rotterdamse roots. Geen woorden, maar daden. Wil je dat met eigen ogen zien? Kom dan eens bij ons langs!

Het team van GewoonGers

Maak kennis met ons! Wij staan zes dagen per week voor je klaar om je te adviseren en inspireren.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom en fabriek om ‘live’ kennis met GewoonGers te maken. Een kleine tip: maak een afspraak online of telefonisch. Dan staat er altijd meteen iemand voor je klaar.

Rick van Houwelingen

Lisa van Sintmaartensdijk

Marouane Boulhriri

Ton Vergunst

Nathalie Boensma

  • Gemaakt voor jou

    Of je nu een deur, roomdivider of complete nieuwe wand voor de hal wilt hebben. Onze handen maken wat jouw brein bedenkt.
  • Alles gebeurt onder één dak

    Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen fabriek. Zo waarborgen we de kwaliteit die we beloven.
  • Ruim 14 jaar ervaring

    Bij onze wanden en deuren krijg je standaard onze jarenlange ervaring meegeleverd. Op de afgesproken datum, welteverstaan!

Duurzaam en demontabel

In tegenstelling tot de meeste puien, gebruiken wij aluminium in plaats van staal. Om drie redenen: dit hoogwaardige materiaal met krasbestendige afwerking is niet van staal te onderscheiden, gaat langer mee (want: roest niet) én is demontabel. Geen gedoe dus met transport. Of met smalle trappenhuizen. GewoonGers past dus werkelijk in ieder interieur. Ook qua look en feel: of je nu houdt van klassiek of hypermodern. Inspiratie nodig?